החלמה לאחר ניתוח שרוול - דחוף

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/11/2010 | 09:03 | מאת: ענת

שלום, לפני שבועיים עברתי ניתוח שרוול. לפני מספר ימים התחילו להופיע תופעות לוואי של צריבה או אפילו אפשר להגיד "שריפה" באיזור הקיבה והגב לאחר כל דבר שאני מכניסה לפה אפילו מים. שאלתי היא האם זה משהו שמוכר לאחר ניתוח או שאני צריכה לפנות לטיפול. ההרגשה היא בלתי נסבלת והכאבים הם איומים ונמשכים אפילו לתוך הלילה. אודה לתשובה דחופה. תודה

שלום ענת! מאד חשוב לדעת האם את נוטלת אומפרדקס או לנטון או לוסק? זה תופעה מוכרת - אבל חסר לי הפרט הזה... דין

06/11/2010 | 09:24 | מאת: ענת

היי ד"ר דין, תודה על התגיבה המהירה. איני נוטלת אף אחת מהתרופות שהזכרת. נוטלת רק מולטי ויטמין. תודה, ענת

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים