לאחר שרוול כושל!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/11/2010 | 21:35 | מאת: דיאנה

שלום! שמי דיאנה - שלוש שנים לאחר שרוול עם לצערי הרב עלייה במשקל חוזרת, עושה בירורים ואתם היחידים שעושים מעקף תרסריון - האם זה נעשה רק במסגרת בני-ציון או גם אצלך באסותא. ואם באסותא, האם הניתוח כולל המשך מעקב שם (שאיכזבו אותי לאחר השרוול) או אצל ד"ר דין! תודה רבה דיאנה

04/11/2010 | 19:30 | מאת: ד"ר אברהים מטר

במעקף תריסריון חייב להיות בתמונה דר דין אם הניתוח יתבצע בבני ציון או באסותא ? תלוי בביטוח הבריאות שיממן לך את הניתוח אם זה קופ"ח או אחר...מעקף תריסריון הוא הניתוח המומלץ במצבים אלה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים