שרוול אחרי לידה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/10/2010 | 11:42 | מאת: מצפה לטוב

אני נמצאת בחודש שמיני להריון שאליו נכנסתי עם עודף משקל רציני. כעת אני סובלת מסוכרת הריון ואני נחושה מאוד לעבור ניתוח שרוול לאחר הלידה. 1.בהנחה שאני מעוניינת לעשות את הניתוח מה שיותר מהר- מה זמן ההמתנה המינימלי אחרי לידה רגילה ? וגם במידה ויהיה גם ניתוח קיסרי? 2.האם יכולים להיות סיבוכים שימנעו ממני להכנס להריון בעתיד? ואם לא למה לנשים שאין להם עדיין ילדים יש ועדות מיוחדות והתייעצות עם גינקולוג לפני ניתוח? 3 כמה זמן צריך להמתין לפני הריון נוסף אחרי הניתוח? 4.האם ההורמונים יכולים להשפיע בתקופה שלאחר הלידה ולשבש את המטרה של הניתוח- שאני לא ארגיש רעבה?(זוכרת מהלידה הקודמת שהייתי ממש רעבה בתקופת ההנקה) האם בכלל ניתן להניק לאחר הניתוח?

שלום לך! 1. לדעתי 3-6 חודשים. 2. לא. להיפך, תלכי לקישור הזה מהאתר שלי: http://www.dr-dean.co.il/pages/post/1284147784-3.html ושם כתוב הכל. 3. חודשים בודדים. יש לי מספר אנשים במעקב שכבר לאחר 4 חודשים נכנסו להריון ומאושרות. 4. לא. 5. הנקה - ללא ספק אפשר. והכי חשוב שקודם כל שתלדי בהצלחה - ואחרי זה השאר דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים