בוקר טוב ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/10/2010 | 10:27 | מאת: גניה

אני עברתי ניתוח שרוול לא אצלכם לפני 3 וחצי חודשים ואני מדפדפת הרבה בפורום שלכם ובמקרה קראתי משהיא שואלת אותך על חטיף אנרגיה ועניתה שזה לא תזונה נכונה אני כל יום כמעט אוכלת בבוקר של 99 קלוריות וזה עושה לי טוב כי אני לא יכולה לאכול פרוסות על הבוקר אני ב10-10.30 אוכלת קבוע אקטיביה עם מלפפון אני רוצה שתעזור מה אפשר עם הנס קפה תודה על עזרתך

שלום גניה! חייבים לקחת את שרוול הקיבה ככלי לשינוי מהותי ואמיתי מבחינת הרגלי אכילה. חייבים לאכול דברים עם "שובע" וחטיף אנרגיה הוא לא אחת מהם, ובוודאי לא על בסיס יומי. רעיונות - פרוסת לחם מקמח מלא עם גבינה לבנה או קוטג' וכו' - איני מבין מדוע את לא יכולה לאכול פרוסות לחם על הבוקר. ארוחת בוקר זה הארוחה הכי חשובה ביום!!! יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים