ויטמינים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/10/2010 | 19:34 | מאת: נטע

היי דין. רכשתי מולטי ויטמין של דרך חיים-מקבוצת שירותי בריאות כללית, בהמלצת הרוקחת . האם זה נחשב? :) ושאלה נוספת, עגבניה טרייה, מרוסקת, מותר? תודה .

HEY נטע! בהחלט נחשב וטוב. לפני שאני עונה על השאלה - שלוש שאלות אלייך: 1.כמה זמן את אחרי הניתוח? 2. איך את מרגישה עד עכשיו - מבחינת אוכל, חולשה, צרבות, בחילות ו/או הקאות? 3. האם אכלת ירקות אחרים מרוסקים - כמו מלפפון? מחכה לתשובה כדי שאני אענה לך בי בינתיים דין

07/10/2010 | 09:00 | מאת: נטע

HEY HEY אוף, זו לא פעם ראשונה שאני מרגישה מיוחדת ובטוחה ש..אם אני אכתוב "בר" תזהה?!< :) אז בהחלט להבא אשתדל לציין יותר לגבי מצבי. אני עשרה ימים אחרי הניתוח. עד כה אני אוכלת רק ירקות מבושלים מרוסקים/מרק ירקות טחון, מעדני חלב ונוזלים. ולא, לא ממש מפתה אותי לרסק מללפון.:) פירה >תפו"א< קצת פחות עושה לי נעים בקיבה. צרבת חשתי רק אתמול לראשונה אני מנחשת שזה הגיע ממרק כתום שאכלתי בחוץ <מרק כתום=דלעת בטטה וכו'< בעקרון לא חשה בצרבות ובחילות. חולשה -אתה אמרת לי שתיתכן חולשה או הרגשה של עייפות לפעמים אז כן, אני עייפה מהרגיל אבל אני מחכה לO.K שלך לגבי הויטמינים ואני מאמינה שזה יחלוף. אולי גם השעמום בבית לא מוסיף אבל אני חוזרת לעבודה בעוד כמה ימים אז אני מאמינה ששגרה תעזור בכך. ולתשובתך... :))) המון תודה על הסבלנות

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים