חולשה וסחרחורות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/09/2010 | 11:46 | מאת: סיון

אני חודשיים אחרי הניתוח, אבל עדין סובלת מחולשה- למשל כאשר אני קמה ישר יש לי סחרחורת, וגם לפעמים הליכה בקניון- אחרי רבע שעה 20 דקות של שוטטות אני מרגישה שהכל בבטן מתהפך לי ואת הרגלים חלשות- ותחושה שאני חייבת לשבת אחרת אני אפול. אמרו לי גם שבאותם רגעים אני ממש נהפת ללבנה. יש משהו לעשות, להעזר כדי להתחזק עוד יותר? תודה

סיוון שלום! מאד מאד חשוב מה וכמה את אוכלת ושותה!!!!!!!!!! ויטמינים לא יכולים להזיק - אבל בהחלט לא העיקר. תרגישי טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים