כאבים ואי נוחות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/09/2010 | 15:51 | מאת: עקרבית חיפאית

שלום רב:-) הנני בת 51 .בתאריך 4.2009 עברתי ניתוח שרוול קיבה.(מעבר להיות שמנה אז לא סבלתי מעולם מבעיות עיכול צרבות או כאבים ) לאחר מספר ימים של הניתוח התפתח אצלי ריפלוקס קשה כל מה שנכנס יצא באותה מהירות. היות ולא הייתי כמעט אוכלת סבלתי מצריבה נוראית והקאות של מיצי קיבה סמיכים . פניתי לבת חולים ושם לאחר צילום אמרו שמעבר לריפלוקס הכל תקין וקיבלתי לוסק פעמיים היום אכן היתה הקלה אך לא משהו מזהיר במיוחד .לאחר מספר חודשים שבהם אני סובלת כאבים בכל פעם שאכלתי משהו החזירו אותי בבת חולים לתפריט רך ונוזלי. והבעיה של אי נוחות וכאבים חזרה שוב עד כי פחדתי ממש לאכול. ניגשתי לרופא בכיר והוא ביצע לי גסטרוקופיה דרך הפה בהרדמה. נאמר לי שהכל תקין מעבר לדלקת קלה. ויעץ לי להמשיך לקחת לוסק או כדור תחליפי. היום אני שנה וחצי כמעט אחרי ניתוח לא מצליה לאכול אוכל מוצק כמו עוף או בשר ולחם . משדלת לאכול דברים רכים. 4 -5 כפות בחצי שעה סיוט אמיתי בכל כף אני סובלת כאבים למספר דקות ואי נוכות מתמשכת.כל רצוני הוא לחזור לאכול בצורה תקינה מעט ובלי כאבים. אנא אולי אתם תצליחו להשיב את החיוך לפני. בברכת חג שמח סוני

24/09/2010 | 18:15 | מאת: ד"ר אברהים מטר

את מציגה בעיה ממושכת ולא שגרתית, דיון בבעיה זו במסגרת הפורום אינו נכון...נא לפנות עם כל המסמכים והבדיקות שביצעת ליעוץ- שבת שלום

אני רק יכול לחזק את דבריו של ד"ר מטר - את צריכה ייעוץ רפואי-תזונתי של רופא המתעסק רבות בתחום זה. אשמח לעזור לך בתור רופא המשלב התמחויות שלגסטרואנטרולוגיה ותזונה המתעסק רבות עם אנשים לאחר ניתוחים בריאטריים. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים