שאלות כלליות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/09/2010 | 12:34 | מאת: בעלה של מנותחת חדשה

רציתי להבין יותר איך אשתי יכולה לאכול כל כך מעט-חצי גיל או 3 כפות מרק, להרגיש טוב ושבעה-וגם היא מלאת כח, למרות שאוכלת כל כך מעט? מופיעים לה כל מיני גירויי עור שונים האם זה יכול להיות קשור? תודה וחג שמח

22/09/2010 | 16:52 | מאת: ד"ר אברהים מטר

זה הוא היתרון הגדול של הניתוח הזה, אזור הקיבה שנכרת מפריש הורמון ע"ש גרלין שמשביע על מרכז השובע במוח, ההורמון איננו וכך לא סובלים מרעב..גירוי בעור זה יכול להיות אולי בגלל שהיא לא שותה מספיק מים, צריך לשתות יותר ולקחת וויטמינים- חג שמח

שלום ל"בעלה של..." במקרה אני וד"ר מטר - ענינו ביחד.... תוספת אליו מעבר להורמון שהוא כתב - האכילה של מעט כמות והרגשה טובה, זה אחת העקרונות מאחורי הניתוח - הקטנת הקיבה. ההרגשה הטובה נובעת מזה שהיא מתמלאת מהר, קרוב לוודאי שלפני כן - כדי להגיע למצב הזה - היא היתה צריכה לאכול הרבה יותר. לגבי הגירויים בעור ומה שהוא כתב - אם שתייה וכו' לא עוזר וזה ממשיך כדי להיבדק. חג שמח דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים