שרוול VS מעקף

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/09/2010 | 07:07 | מאת: יוני

שלום רב לכם! אני רוצה לעשות שרוול קיבה - ויש לי התלבטות קטנה - הרבה אנשים אומרים שכדאי לי מעקף - אבל אני מבינה מקריאה רבה כאן שאתם ממליצים על שרוול. האם בהמשך אם השרוול לא עוזר אפשר לעבור למעקף? יוני

17/09/2010 | 09:20 | מאת: ד"ר אברהים מטר

צודק יוני..אנחנו לא בעד מעקף קיבה, הגישה שלנו באנשים לא מאוד שמנים, ניתוח שרוול הוא ניתוח קטן יותר ממעקף קיבה ונותן אותה תוצאה, יתרון גדול שלא משנים אנטומיה ובעתיד לא תהיה בעיה כלשהיא להתערב במקום אם זה בשל השמנת יתר או בעיות אחרות. לאנשים שמנים מאוד ניתוח מעקף קיבה גם לא יספיק להם, אנחנו מציעים ניתוח מעקף תריסירון כניתוח אחד או לעיתים מציעים ניתוח שרוול כניתוח ראשוניקטן יותר על מנת להשלים אותו כעבור כ שנה לניתוח מעקף תריסריון, אלה שיצליחו לשמור על משקל נמוך לאחר שרוול לא יזדקקו עוד ניתוח ואלה שלא עוברים השלמת הניתוח שרוול ל מעקף תריסריון עם פחות משקל ופחות סכנות.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים