שלום ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/09/2010 | 20:46 | מאת: יורם - משורוול חודש, ומאושר !!

ד"ר דין היקר !! חודש אחרי , האם ניתן לעשות תרגילי בטן בלי חשש ? אתה יודע, יש חשש לתפרים בקיבה וכל מיני פחדים פסיכולוגים שכאלה... היום תיבלתי את ההליכה היומית בריצה קלה בקטע קצר - כ 200 מטר. זה בסדר ? שתהיה לך ולצוות הנפלא של בי"ח בני ציון גמר חתימה טובה. אני חש , כמה שבלוני, שקיבלתי חיים חדשים. יורם יוסף

הי יורם! הכי חשוב לי - האם נגמלת מהשקילות!? אפשר לעשות תרגילי בטן - אבל לאט לאט - ולהתקדם בזהירות. לגבי הריצה - מעולה.... אני מאושר לשמוע אותך - ושתדע לך שהימים רק יהיו יותר טובים - כי עכשיו אתה חי חיים בריאים מ"חדש". וכייף ללוות אותך בדרך הזאת. גמר חתימה טובה שלך דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים