לחם...

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/09/2010 | 16:49 | מאת: יפית

שלום ד"ר דין, תודה על ההדרכה במרפאה ועל תיקון הטעויות שלי... התחלתי לאכול לחם שיפון מלא כפי שהמלצת ובאמת תחושת השובע למשך זמן מורגשת. אני אוכלת פרוסה אחת בארוחת בוקר, האם מותר לי פרוסה נוספת בארוחת ערב ואם לא אז מה מותר כתחליף? תודה,יפית.

הי יפיתי! יופי לגבי הלחם - ככה צריך להמשיך.. תזכרי אם עושים תזונה הכי נכונה שיכולה להיות לאחר הניתוח - זה המפתח להצלחה. לגבי הפרוסה בערב - אפשר, אני לא מתלהב מזה, ולא כל יום. תחליפים - לבן עם סובין שיבולת שועל או ירק טרי בי בינתיים דין

01/09/2010 | 17:17 | מאת: יפית

איזה כיף ענית כל-כך מהר שכבר לארוחת הערב של היום פתרת לי את הבעיה...... תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים