רוצה להתחיל מחדש- עיזרו לי!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/08/2010 | 06:48 | מאת: חלי בוזגלו

אני מאוכזבת מאוד מהניתוח.. אני עומדת על 18 קילו ב3 חודשים ושבוע.. לא מוצלח- אני יודעת! אני לא אוכלת... ואם אני אוכלת.. אז זה גם יוצא.. ככה שאין מה שיפריע לי להרזות! מה שכן.. אני שותה כוס-2 של אלכוהול בסופ"ש (שאני יוצאת לבלות) ואולי אלכוהול מעכב את קצב הירידה.. אני לא עושה ספורט- מודה.. אני מתעלפת המון בחום הזה.. וזה הפחד שלי- לעשות ספורט ולהתעלף.. התחלתי לקחת ויטמינים (מולטי ויטמין כל יום) מה אני יכולה לעשות כדי להאיץ את קצב הירידה שלי?? קצת שיזוז משהו... מתסכל אותי המצב.. נורא!

חלי שלום! עברתי אחורה וראיתי את הייעוצים השונים שכתבתי לך בתקופה האחרונה. דיברנו על לא לשקול את עצמך כל הזמן, לא להשוות לאנשים אחרים ורק להרגיש את עצמך. וכמו כן אז עוד אמרתי לך (שהיו ההתעלפויות) שצריך לשבת עם המנתח והגורם התזונתי שעוקב אחרייך לייעוץ ב-4 עיניים. בקיצור - כמו רבים אחרים שעוברים את הניתוח ונמצאים במצבך לאחר מספר חודשים - אני לא יודע איך התחלת את התהליך, מה היו המטרות, והאם הבנת לעומק מה המשמעות מאחוריו ומה חייבים לעשות כדי להצליח לאורך שנים. זאת תפקידי בכל התהליך וכמו שאז שלחתי אותך לאתר שלי: dr-dean.co.il- אני עושה את זה שוב עכשיו - זהו תהליך ארוך ומתמשך שהחלק הקל ביותר בו שלא דורש מאמץ שלך פעיל זה הניתוח עצמו. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים