נעצרתי במשקל וצריכה עזרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/08/2010 | 17:25 | מאת: יבגניה

אני בת 58 עברתי ניתוח שרוול לפני כ-9 חודשים, ירדתי 23 ק"ג וכבר 3 חודשים אני באותו המשקל.\ מסיבות בריאותיות אני לא יכולה ללכת לחדר כושר אבל אני פעילה בשעות היום מאוד. עולה ויורדת מס' פעמים עד קומה רביעים במדרגות .אני אוכלת נכון בהוראות דיאטנית של קופ"ח מה עלךי לעשות כדי לרדת?

שלום יבגניה! אני לא יודע מהם הרגלי התזונה שלך - אבל אם לא הגעת למטרה שהצבת לעצמך שהיא (אני מקווה) הגיונית סביר להניח שאת עושה משהו לא נכון - אשמח כמובן לעזור לך כמו לכולם בייעוץ תזונתי-רפואי מפורט. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים