דר דין קרן שלום

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/08/2010 | 17:28 | מאת: רוחמה

אני מתלבטת לגבי ניתוח שרוול אומרים כל הזמן ואני יודעת גם מהניסיון חיים שלי שדיאטות קיצונות ולאכול מעט לא מביא לירידה במשקל ובעיקר לעצירה במשקל כי הגוף לא מקבל את כל מה שהוא צריך אני מבינה שגם בשרוול אוכלים מעט אז איך זה יכול להיות שהגוף לא נעצר אם אוכלים 500-700 קלוריות ליום. מה קצב הירידה והאם בעצם חוץ מלהקטין את הקיבה, בעצם גם פה הירידה יכולה להיעצר ממש באופן חריף ולא יורדים בדיוק כמו בדיאטת הרעבה עצמית בלי ניתוח שרוול. יצא לי ארןך אבל מקווה שהייתי ברורה רוחמה

שלום רוחמה! בתור רופא מומחה למחלות דרכי עיכול - תפקוד הגוף מבחינה פיזיולוגית לחלוטין אחרת עם קיבה ענקית לעומת קטנה יותר - את זה עושה שרוול הקיבה. ואם משלבים את זה ביחד עם שינוי מהותי באורחות החיים ומשנים הרבה מהמיתוסים שרוב הקהל השמן חי לפיהם (ואז זאת אני עושה באופן יסודי במסגרת העידוב התזונתי-רפואי לפני ואחרי הניתוח) - אז מנסיון רב ההצלחה לאורך זמן די מובטחת. מקווה שעניתי לך יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים