למה זה קורה לייי?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/08/2010 | 11:52 | מאת: חלי

היום הייתי בביקורת.. אני חודשיים ו3 שבועות אחריי הניתוח.. ירדתי ר-ק 18 קילו.. למההההה למההה למההההה? אני לא אוכלת כלום.. אני מכירה כאלה שאוכלותת הכלללל ומרזות 10-12 קילו בחודש..אוףף למה זה קורה לי?? אני מתוסכלת כבר :( למרות שמבחינת מראה.. אני כבר ניראת טווווווו-אב והמחמאות לא מפסיקות.. אבל המחוגים לא מדברים.. דין- כבר נוכחתי לדעת שאתה המלאך של כולם פה.. אולי תעור לי :(

09/08/2010 | 12:20 | מאת: עזרה

אני אחרי חודש וחצי מניתוח שרוול גם אין ירידה 10 קילו מי יכול לעזור בקשר לאוכל אני הולכת להשתגיע

שלום חלי! מאד חשוב לא להשוות את עצמך לאנשים אחרים - זה כבר גישה לא נכונה. חלק בלתי נפרד מהניתוח "קיבה" זהו ניתוח "מוח" - שכל כך כל כך חשוב שכל אחד עובר אצלי לפני הניתוח ואחריו. לא מסתכלים על המחוגים בצורה אובססיבית, מרגישים את עצמך. ככה היית צריכה להתחיל את התהליך.... אשמח לעזור לך כמובן דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים