ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/07/2010 | 10:25 | מאת: רונית

שלום רב, הגעתי להחלטה שאני מעוניינת לעשות ניתוח ולטפל בהשמנת היתר שלי. פגשתי רופא אחד מומלץ, שלא השאיר עלי רושם מבחינת התחום האנושי שבו. הגעתי לאתר שלך, והפידבקים שאתה מקבל גרמו לי להתקשר למרפאה שלך, אך אז ענה לי טלפן שתפקידו לקבוע תור. אשמח לקבל פרטים ראשוניים כגון: עם אלו קופות חולים אתה עובד? האם יש לך הסכם עם כלל בריאות? האם אפשר לקיים שיחה טלפונית לפני הפגישה? בתודה ובברכה, רונית

שלום רונית! זה בעצם תפקידו של המספר טלפון שהתקשרת אליו - רק לקבוע תורים. תפקידי בתהליך הזה כמומחה למחלות דרכי עיכול ותזונה הוא הליווי המתמיד מתחילת ההתלבטות, להחלטה ובהמשך הדרך כדי לעשות את הצעד המשמעותי הזה ביחד ובצורה הנכונה. אני כמובן יכול לשדך אותך עם כירורג מוכר. מאד חשוב שתדעי שהניתוח זהו רק שלב קצר בכל התהליך. לגבי הסכמים - אין לי הסכמים עם חברות ביטוח, הכל פרטי - אבל מנסיון מקבלים החזרים. לגבי הניתוח עצמו - הוא נמצא בסל הבריאות וקופ"ח משלמת ומשתתפת כתלות בבית חולים ציבורי או פרטי. ליצירת קשר - דרך האתר שלי dr-dean.co.il ושם יש דף יצירת קשר ואשמח לחזור אלייך. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים