צום לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/07/2010 | 13:19 | מאת: שאלה

ד" דין שלום. ביום רביעי אני עוברת את הניתוח. ביום שלישי הוא יום צום ט' באב, זה צום שמתחיל מיום שני בערב ומסתיים ביום שלישי ב20:30 בערך.מותר לי לצום? זה לא יפריע לניתוח? אני יכולה לאכול רק בערב שלישי ובבוקר רביעי ואז אני שוב בצום עד 17:00 לניתוח.האם זה בסדר? תודה רבה...

הכל תלוי כמה זמן צום הם ביקשו לפני הניתוח!

18/07/2010 | 17:26 | מאת: שאלה

הם ביקשו להיות בצום מ 9 בבוקר והניתוח הוא ב 17:00. השאלה שלי היא האם מותר לי לצום 24 שעות לפני הניתוח את הצום המסורותי ולאכול שוב בערב לפני הניתוח ובבוקר ושוב לצום. מבחינת איבוד נוזלים וחולשה לפני ניתוח זה מותר?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים