שלום לך

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/07/2010 | 13:24 | מאת: אורלי עזרתך

אני עברתי ניתוח לפני 3 שבועות מרישה בסדר (ברוך השם) אבל נמאס לי מהאוכל מכל דברי החלב ובמיוחד בצהוריים מה יש לך הצעות לארוחות אהיה מודה לך

שלום! (אני מכיר את אורלי ויקח זמן רב עד שהיא תענה לך - היא כבר הרבה שנים אחרי השלב שאת נמצאת בו) ובאה לבקר בפורום לעיתים רחוקות. בקיצור - פרט לדברי חלב, צריך ירקות טחונים או אפשר כבר מבושלים רכים, מעבר לזה אפשר דגים רכים, מוס טונה - יש המון דברים שאפשר - רק להפעיל קצת את הראש - ולהתייעץ עם הדיאטנית שלך או הגורם שעוקב אחרייך או בפורום. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים