מעקב תזונה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/07/2010 | 21:30 | מאת: החוששת

כבר התחלתי עם הבדיקות לצורך קיצור קיבה אבל גם מפחדת ודואגת לילדי אם יקרה הלא רצוי מעונינת בתמיכה של מי שעברו כבר את החלק הקשה. 1-אני במכבי מה קורה בוועדה ? 2-הניתוח אני עושה באסותא האם אקבל את היעוץ של ד"ר דין כי קראתי את כל השאלות בפורום ולא הבנתי אם כן או לא? תודה מראש לכל המתיחסים לשאלותי

שלום לחוששת! 1. לגבי הועדה של מכבי באסותא - את עוברת שיחות עם דיאטנית, עו"ס ולבסוף רופא הקובע את את מתאימה מבחינה רפואית. 2. לגבי תמיכה שלי במנותחי אסותא רק במסגרת פרטית וזאת כיוון שמרפאתי בבית החולים עמוס מאד ותומך רק במנותחי המרכז. אני מבטיח לך להוציא לך את כל החששות ולהכין אותך בצורה הטובה ביותר לניתוח ולכל התקופה שאחרי החל מרגע ההתעוררות, השחרור מבי"ח והבית. התמיכה הינה סביב לשעון - בכדי שתרגישי שאנחנו צועדים ביחד לחיים חדשים. ליצירת קשר (אם כמובן תרצי לעשות את הצעד הזה בצורה הנכונה ביותר) תלכי לאתר שלי - dr-dean.co.il ושם רשום הכל... לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים