לפני מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/07/2010 | 20:26 | מאת: מלי

אישה בת 40 ,שוקלת 140 קילו אחרי 20 שנה של ניתוח קיצור קיבה של פרו'פ חרוזי. סיימתי את כול הפרוצדורה וכן קיבלתי אישור מהועדה לניתוח מעקף קיבה. את הניתוח אני עוברת בצפת אצל ד'ר דושובסקי . אני מלאת חששות מאחר והניתוח יערך בפתיחת בטן מלאה. רציתי לדעת את הסיכונים של הניתוח הנ"ל. בתודה מראש מלי

שלום מלי! את השיחה הזאת - את צריכה לנהל עם הכירורגים שמנתחים אותך - הם מכירים אותך יותר טוב ממני מבחינה רפואית. את חייבת לדעת שלכל ניתוח יש סיכונים. בהצלחה כמובן דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים