HP חיובי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/06/2010 | 22:24 | מאת: איריס

בס"ד שלום ד"ר דין שמי איריס, בת 40, מועמדת למעקף קיבה, בבדיקת גסטרוסקופיה: הממצאים תקינים, HP חיובי, מטופלת אומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום למשך חודש, מוקסיפן 1 מ"ג פעמיים ביום למשך 10 ימים, קלאסיד 500 מ"ג פעמיים ביום ל - 10 ימים, מאלו מזונות יש להימנע? ואילו מזונות יש לאכול? מהיכן אפשר לקבל מידע על התזונה עם חיידק זה. תודה רבה לך ד"ר דין איריס

שלום איריס! אין תזונה מיוחדת עם החיידק הזה - הטיפול שאת מקבלת מקובל. אם הדלקת סימפטומטית (כלומר יש כאבים) אז כדאי להימנע ממזונות חריפים, שומניים ומתוקים מאד - פרט לזה - אין המלצות מיוחדות. בהצלחה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים