שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/05/2010 | 00:45 | מאת: שרון

לרופאים שלום רב אני בת 48 שוקלת כ120 וגובה 62 בריאה בדרכ לא יודעת איזה ניתוח כדאי לי לעשות טבע, או שרוול? אנא עיזרו לי לקבל את ההחלטה כי אני כבר מבולבלת ואיזה ניתוח יותר מסוכן? תודה מראש שרון

הי שרון! אין ספק שלא כדאי לעשות ניתוח טבעת - ואת זאת אניא ומר לך בתור גסטרואנטרלוג ומומחה לתזונה. את אותו דבר יגיד לך גם ד"ר מטר - בתור כירורג. תגלשי קצת בפורום ותראי מה אמרנו לפונים הרבים. אם ניתוח בריאטרי (חהשמנת יתר) במדדים שלך רק שרוול קיבה! נשמח לעזור לך שבוע טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים