לדר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/05/2010 | 21:14 | מאת: אפרתי

אני מופנית לניתוח קיצור קיבה אבל לפני זה אני סובלת מסדר יום קצת קשה אני עובדת מ :9 עד 13 ומ 16 עד 21:30 ובאחת וחצי שתיים אני אוכלת ארוחת צהריים וישנה אחר כך כשעה וחצי שעתיים ובלילהאני אוכחת ארוחה ערב ב22:0 ישנה ב 00:30 עד 7 בבוקר אני שותה נסקפה עם עוגה(כמובן בארוחות אני אוכלת המון), אני לא מצליחה להיפטר מתופעה זו נא עזרתכם, חשוב לציין שאני עובדת כמזכירה במכללה כמעת לא זזה .

שלום אפרתי! על כל סוג עבודה, אפשר להלביש אורח חיים נכון... זה תלוי רק בהחלטה אמיצה שלך ונכונות לשינוי. כמובן שאשמח לעזור לך בכיוון דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים