ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/05/2010 | 23:28 | מאת: לירון מחיפה

שלום ד"ר דין הייתי אצלך אתמול בבדיקה ושאלתי אותך מה לעשות לגבי הכולסטרול (שיצא בבדיקה 290) ובסוף לא קיבלתי תשובה סופית חוץ מ "זה מעניין"... אז מה לעשות, ללכת לרופא משפחה לשאול? לאבא שלי היו ערכים דומים והוא עכשיו לוקח תרופות שמורידות את זה. ראיתי ניתוח לב פתוח ואני לא רוצה לחוות את התענוג בהמשך החיים :) ומה שאמרתם לי להוסיף לתפריט זה עוד בשר וביצים (=תוספת כולסטרול) תודה לירון

אין ספק שצריך לפנות לרופא המשפחה - אולי אפילו להתחיל טיפול (אבל עם אפשרות לזמני...) אני צופה שעם הירידה במשקל, והספורט והתזונה הבאמת נכונה - הערכים אמורים להסתדר. יום טוב דין

06/05/2010 | 16:27 | מאת: לירון מחיפה

בסדר, אני אקבע עם הרופא. ועוד משהו ששכחתי, יש לך רעיון מה לעשות עם העייפות? אמרתי לך שאני עייפה כל הזמן...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים