כאבים בטן בצד שמאלי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/05/2010 | 21:55 | מאת: פיני אני

אני לאחר שרוול כ 6 חודשים עם כאב חד חזק בצד שמאל מיום הניתוח נתכפתי בכאב בדרכי השתן לאחר חודש מיום הניתוח היה חשד לאבן לאחר סיטי בטן היה תקין נמצאו נודלים זעירים בראות מלמטה הכאב לא פוסק הרופא המשפחה אומר שהכל תקין אבל הכאב חד מאוד עם הקרנה לגב אני מחזיק את הבטן כל הזמן מה אפשר לעשות וגם ירדתי 20 קילו בערך בתודה פ אני

05/05/2010 | 22:04 | מאת: ד"ר אברהים מטר

הכאב לא אמור להיות קשור עם בעיה הקשורה ישירות עם הניתוח..את צריכה פגישה עם אופא כירורג או גסטרו עם כל הבדיקות שביצעת עד היום

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים