עלות ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/05/2010 | 17:32 | מאת: אורלי

שלום! אני בת 48, ה-BMI שלי עומד על 36 ללא מחלות נילוות, אולם אבי עבר התקף לב קשה בגיל 45, היקף בטן עומד על 106, ניסיתי דיאטות רבות כולל קבוצות תמיכה אך ללא הצלחה יתרה, ניסיתי כדורים כולל טופמקס ואני עדיין לא מצליחה להוריד ממשקלי. 1. האם יש סיכוי שיאשרו לי ניתוח שרוול קיבה ללא עלות במסגרת הקופה (מכבי זהב)? 2. כמה עולה ניתוח כזה באופן פרטי? יש לי ביטוח בריאות פרטי, כמה אז אצטרך לשלם?

שלום אורלי! 1. בהחלט יש סיכוי שהניתוח יאושר במסגרת בית חולים ציבורי עם המכתב המתאים. 2. לגבי עלות הניתוח באופן פרטי - יש אופציה למבוטחי מכבי באסותא עם השתתפות מסוימת (אלפי שקלים). כאשר ניתוח פרטי לחלוטין הרבה הרבה יותר יקר. על זה תוכלי לדבר עם ד"ר מטר - לפגישה איתו דרך מזכירתו רעות - טל 054-4752841 חשוב להבין שהניתוחים האילו מועילים רק אם יש החלטה אמיתית של שינוי באורח חיים - אחרת ההצלחה בירידה במשקל אינה ארוכת טווח. אשמח לעזור לך כמובן בכדי להתחיל להניע את הגלגלים בכיוון הנכון. דין

17/06/2011 | 21:29 | מאת: רועי

כמה זה אמור לעלות בפרטי ? גם אני אחד שמעוניין לעשות אך לא יאשרו לי הקופת חולים ..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים