פיענוח בדיקת US לבלב

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/05/2020 | 22:24 | מאת: שאלה עבור אמא

מכובדיי שלום, יש לי שאלה עבור אמא. היא בעלת מחלות רקע כגון סכרת ולחץ דם גבוה. בנוסף היא חולה בהפטיטיס סי. היא כל מספר חודשים נוסעת למעקב בבלינסון, הגיל הוא 60. לפני כחצי שנה כחלק מהמעקב היא ביצעה אולטרא סאונד בטן כחלק מהמעקב והכל היה בסדר באופן כללי למעט מציאה של מים בבטן וגזים.שבוע שעבר היא ביצעה אולטרא סאונד ונמצא בלבלב מוקד כלשהוא. זו התשובה: "הלבלב הודגם בחלקו עקב ריבוי גזים, פרט למוקד היפואקוגני בגודל בגוף הלבלב שגודלו 1.2*0.8 ס"מ, לא ווסקולרי". האם יש מקום לדאגה? תודה רבה על התשובה.

שלום רב.. איני עוסק בתחום הלבלב,ממליץ על יעוץ מומחה לבלב,ניתן להגיע למרפאות חוץ שלנו בבני ציון,לבקש תור למרפאת כבד ולבלב - יש לנו מומחה בתחום ד"ר סוויד. והוא יעזור לך.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים