מעוניינת בבלון אני על סף יאוש

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/12/2019 | 22:12 | מאת: ים סול

שלום אני בת 36 לאחר שלוש לידות.גובה 1.68 שוקלת 73. שמנתי מךאאבתק האחרונה ואינני מצליחה להרזות.מתאמנת 3-4 פעמים בשבוע גם קיבלתי כדורי הרזיה (רזין) שלצערי לא עוזרים. לצערי אני נכנסת לשרותים אחת לשלושה שבועות וסובלת שנים מחוסר התרוקנות. עברתי מיליון ואחת בדיקות בבתי חולים והיכן לא שהכל נמצא תקין פרט למעי ארוך ומפותל מאוד. כתוצאה מכך השמנתי קרוב ל 15 קג בשנתיים וחצי האחרונים. האם אני יכולה להתאים לבלון??? בבקשה אני על סף ייאוש. תודה

שלום רב את יכולה ליצור קשר עם זימון התורים ,לפגישה במכון הגסטרו - ד"ר דין קרן,הוא המומחה לפעולה הזאת. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים