ניתוח חוזר אחרי מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/10/2019 | 17:20 | מאת: נטלי

שלום.אני בת 34 גובה 176 ומשקל 125 לפני 7 שנים עשיתי ניתוח מעקף קיבה (עם הורדת טבעת עקב הקאות מרובות). רוצה לעשות ניתוח מעקף תריסריון האם זה אפשרי? בדיקות דם תקינות כבד שומני,טרום סכרתית,עלייה במשקל אחרי הריון ולא מתוכן הריון בהמשך.

שלום רב.. עדיף שתרדי במשקל ללא ניתוח חוזר. כן קיימת אפשרות לניתוח חוזר,לאחר ביקור רב תחומי מסודר,ולפי הנתונים שלך נתאים את סוג הניתוח. לומר כך שרוצה מעקף תריסריון..!!(זה ניתוח קיצוני עם המון השלכות!!),זה לא הולך כך לפי בקשה!!,צריך ביקור מומחה בריאטרי ותקבלי הסברים...ולמה שתתאימי אפשר לבצע (כולל מעקף תריסריון..)..בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים