תוצאות גסטרוסקופיה לניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/09/2019 | 12:09 | מאת: א

שלום. בצעתי בדיקת גסטרוסקופיה . בסיום הבדיקה עם קבלת התוצאות ,נאמר לי מהרופא כי הכל תקין אך קיימת אדימות/גירוי קל באנטרום. הרופא אמר שהוא לא חושב שזה רציני אך בכל זאת לקח ביופסיה. יש לי וועדה בריאטרית ממש בקרוב ותוצאות הביופסיה יהיו מאוחר יותר. השאלה שלי האם קיימת האפשרות שלא אקבל אישור מהוועדה בגלל האדימות? ואצטרך לחכות כמה שבועות לביופסיה , לטפל בה אם צריך ורק אז לעשות וועדה? או שהוועדה תאשר ואטפל בבעיה ( במידה ויש) עד לניתוח? והאם אפשר לנתח עם אדימות קלה? תודה רבה על התשובה.

אם נלקחה ביופסיה ,חייבים תשובה לפני ביצוע הניתוח,שאכן הוא תלוי גם בוועדה. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים