ניתוח בריאטרי לחולה סכרת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/09/2019 | 13:01 | מאת: בוריס

היי דוקטור, בן 31, שוקל 113 גובה 1.88, חולה סכרת type 2, ההמוגלובין מסוכרר כרגע עומד על 6.9 באמצעות טיפול של אינסולין ו 3 סוגי כדורים ביום. הייתי מאושפז לניתוח כבר לפני כ 4 שנים אצלכם בבית חולים העמק, ובלילה של הניתוח נמצא בבדיקות דם כי התפקוד קרישה אינו תקין, לאחר לילה עם ויטמין k לא חל שיפור משמעותי והניתוח בוטל, יש לציין כי לאחר שחרור מבית החולים התפקוד קרישה חזר להיות תקין. לאור הגיל הצעיר והסיבוכים האפשריים של הסכרת בעתיד, האם עם הקריטריונים שלי אני יכול לעבור ניתוח בריאטרי? ה BMI שלי הוא 32, האם יש סיכוי לאשר ניתוח לחולה סכרת שה BMI שלו נמוך מ 35?

שלום רב. אם יש סוכרת עם סיבוכים של המחלה(פגיעה באיברי מטרה)ועוד מחלות נלוות,יתר לחץ דם,כבד שומני,יתר שומנים בדם.וכוו,ניתן לבקש וועדת חריגים לאישור הניתוח.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים