שאלות לגבי ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/08/2019 | 23:48 | מאת: א

שלום. אני נמצאת בתהליך בדיקות עבור ועדה וניתוח בריאטרי. האם בדיקות לבביות כגון אקו לב נחוצות עבור הוועדה או שמספיק רק א.ק.ג? ( קיים רקע משפחתי של בעיות לב) . כמו כן, באיזה שלב כדאי להתייעץ עם כירורג לניתוח? לפני ועדה/אחרי ועדה?. האם צריכים להיות בעיות עם אישור הוועדה לניתוח? מה גורם לוועדה לשקול את האישור? כמה זמן הוועדה נמשכת , ההמתנה אליה וההמתנה אחריה לניתוח? תודה רבה על התשובות.

שלום.. צריך להיפגש עם מנתח,הרבה לפני הוועדה כדי לדון על סוג הניתוח,כולל הסברים. ואם מתאימים לניתוח מבחינת נתונים,אז מתחילים את תהליך ההכנה.לגבי בדיקות ללב זה רופא המפשחה צריך להכיר את הרקע שלך ולפיו ישלח עוד בדיקות.כמובן המרדים בסוף יחליט באם יהיה צורך בעוד בדיקות ללב או לריאות. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים