שנתיים וחצי אחרי ניתוח שרוול צרבת ותרופות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/07/2019 | 10:23 | מאת: סיוון

שלום רב. אני שנתיים וחצי אחרי שרוול, הרופא אמר לי לקחת אומופרדקס כל בוקר. ואני לוקחת קבוע, מבאס אותי שהגוף פיתח תלות, אם אני לא לוקחת יום אחד, אחרי כוס תה אפילו מתחילה הצרבת, מה עושים.? האם משרוולים אמורים לקחת את זה כל החיים? מה אפשר לעשות במקום? תודה

שלום.. יתכן שסובלת מרפלוקס,החזר קיתבי ווישטי,ואז תרופות יכול רק להקל בתחושה,אך זה פתרון. ממליץ על ביקור כירורג בריאטרי כולל ביצוע בדיקות ולפי התוצאות,תקבלי המלצה טיפולית.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים