הטבעת לא "עובדת" יותר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/07/2019 | 23:05 | מאת: חגית

שלום מלפני 19 שנה עשיתי ניתוח קיצור קיבה עם טבעת... רזיתי יפה לא בצורה הסטרית מרגישה טוב ומצב בריאותי תקין בחצי שנה האחרונה שמנתי 7 קילו פתאום יכולה לאכול ולשתות הכל בלי בעיה יכולה לאכול כמויות שלא אכלתימשנים אין לי "עצירה" של האוכל בטבעת... אין לי תחושת שובע... אני רעבה דיי הרבה. יש מצב שהטבעת השתחררה או התפנצ'רה? ברצוני לציין שלא שיניתי כלום בחיי היום יום שלי... לא מקיאה ... זה פתאום קרה אודה על התייחסות תודה

שלום ממליץ לגשת לכירורג בריאטרי וישלח אותך לבדיקות הדמיה,ולפי הנתונים ,יוכל לומרלך מה קרה..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים