דיאטת מרזי מורית עם תוספים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים - כירורגיה וגסטרואנטרולוגיה

18/11/2018 | 13:55 | מאת: אופיר

אני לאחר ניתוח שרוול לפני 7 שנים . השנה בגלל צרבות וריפלוקס גילו אצלי בקע סרעפתי ואני לוקחת נקסיום כל בוקר קבוע. במהלך השנים הצלחתי לשמור על המשקל , ובגלל בעיות אישיות השנה ולקיחת ציפרלקס עליתי במשקל קרוב ל20 קילו ואני רוצה להוריד אותם. הציעו לי את מרזי מורית שהם נותנים בנוסף לתפריט 2 כדורי תוספי תזונה שאמורים לנפח את הקיבה ועוד כדור בלילה . האם במצבי , גם לאחר שרוול וגם לאחר גילוי בקע סרעפתי אני יכולה לקחת את הכדורים שנותנים במרזי מורית ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב.. אם זה לא מזיק אפשר לנסות,איני בקיא בכדורים הללו. לגבי הרפלוקס והבקע הסרעפתי ,שווה להתייעץ עם מנתח בריאטרי,ושווה להציע לך פתרון ניתוחי לשתי המטרות,אנטי רפלוקס וגם ירידה במשקל.בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים - כירורגיה וגסטרואנטרולוגיה