5 שנים סובל מריח יובש וטעם מר בפה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/11/2018 | 08:55 | מאת: יוני

היי, אני חייל בן 20, סובל כבר 5 שנים מטעם מר בפה, ריח רע ויובש בפה שמלווה אותי 24/7. באזרחות ביקרתי אצל רופאים רבים ואף אחד לא מצא את המקור לבעיה. היום אני יודע ובטוח כמעט במאה אחוזים שהבעיה נובעת ממחלה או חוסר תקפוד או זיהום כלשהו שיש לי בגוף או באחת המערכות. 5 שנים שאני חי בחוסר ביטחון בפני אנשים עקב הטעם והריח, המחלה הזו הורסת לי את החיים וגורמת לי לאבד שפיות. המערכת הצבאית עושה ממני צחוק ומסרבת לעזור. בבקשה אם באפשרותך לעזור לי ולייעץ לי אילו בדיקות לעשות ולאילו רופאים לפנות אני יותר מאשמח. תודה מראש.

שלום - זה לא הפורום הנכון. ממליץ לך לגשת לרופא פה ולסץ,א,א,גרון ורופא גסטרו.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים