מרפאה גסטרואנטרולוגיה מרפאה מוטיליות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/10/2018 | 14:15 | מאת: מאיר צמח

שלום, קוראים לי מאיר צמח. אני חייל בסדיר הייתי אצלך אתמול בבית חולים 10. החלטתה להפנות אותי למרפאה מוטיליות , פניתי אל בית החולים שיבא במוקד זימון התורים ולא הבינו לאיזה מרפאה בדיוק אני צריך ואמרתי להם שרופא גסטרו הפנה אותי למרפאה מוטיליות ואמרו לי לפנות למרפאת הגסטרו. שלחתי להם את ההפניה בפקס והדגשתי שזה למרפאה מוטיליות והם קבעו לי תור לרופא רגיל , אותו רופא שהייתי אצלו פרופסור אבידן. אשמח אם תגיד לי לאן לפנות כי אני לא יודע בדיוק מה לעשות. תודה רבה.

שלום יש לפנות למזכירות מרפאות חוץ ולבקש תור למרפאה של ד"ר דין. 04-8359315 בברכה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים