מיני מעקף לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/09/2018 | 07:53 | מאת: טל

שלום :) אני משורוולת 7 שנים. ירדתי ועליתי מס פעמים מאז הניתוח, אך אף פעם לא הגעתי למשקל תקין, תמיד נשארתי על סטטוס השמנת יתר. לא מצליחה לשמור על משקל יציב, מיואשת ומאוסה מכל שיטות הדיאטה. גובה 1.63 בת 30 שוקלת כרגע 86 , האם ישנה אפשרות לעבור ניתוח מיני מעקפים? ואם לא, מאיזה משקל כן יהיה אפשר? תודה רבה.

שלום.. לניתוח בריאטרי חוזר צריך BMI מעל 30. ניתן לגשת לרופא שלך שיפנה אותך עם הנתונים שלך לכירורג בריאטרי. בברכה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים