ריפלוקס עד שליש עליון של הוושט

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/04/2018 | 17:09 | מאת: צבי

לדר דין קרן שלום הייתי אצלך באסיא מדיקל עם בחילות שנמשכות הרבה זמן ותופעות נוספות לאחר שעשיתי את הבדיקות שהמלצת נמצא ריפלוקס עד השליש העליון של הוושט האם זה יכול להסביר את הבחילות הרגשה כללית רעה במיוחד אחרי ארוחה וזה למרות שאני לוקח נוגדי חומצה והעלו לי את המינון ועוד כל מיני תופעות כמו כאבים בחזה טישטוש בראייה ובראש ומה אפשר לעשות כטיפול בבעיה זו תודה צבי

שלום לך. ד"ר דין לא זמין לפורום. תוכל לפנות אליו לביקורת במרפאה שלו. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים