לאחר מיני מעקף בהשקה אחת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/02/2018 | 16:57 | מאת: עדי

שלום.אני בן 33 עברתי לפני שנתיים ניתוח מיני מעקף בהשקה אחת. טרם הניתוח משקלי היה 115 ק"ג וכיום כ-75 ק"ג. אני כל היום מוצאת את עצמי אוכלת כל דבר (בורקסים, לחמים) ואני לא מבינה היכן בדיוק "עושה הניתוח את העבודה" אם כל הזמן אני זוללת ומסוגלת לאכול. אמי ביצעה ניתוח כמוני והיא אוכלת קציצה אחת עד שתיים ופשוט לא מסוגלת יותר. מדוע זה כך אצלי? אשמח לשמוע הסבר..

שלום .. הסבר תוכלי לקבל אצל המנתח שלך,ויותר חשוב שתהיי במעקב רפואי ודייטני.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים