החלטתי לעבור ניתוח לקיצור קיבה - וועדה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/01/2018 | 03:29 | מאת: טלי

שלום, החלטתי לעבור ניתוח לקיצור קיבה קבלתי הפניה מהרופא שלי סיימתי כמעט עם כל הבדיקות וקבעתי כבר תור לוועדה לעוד שבועיים. אני די בלחץ מהחלטה שלהם אני בת 24 והbmi שלי הוא 43.... יש כמה שאלות: האם אקבל תשובה על ההחלטה במידי? (אם לא כמה זמן יקח עד לקבלת התשובה?) 2.האם הם יודיעו לי על תאריך הניתוח או שאצטרך להתקשר למנתח לבד ולקבוע איתו? ( אני רוצה לעשות דרך הקופה אני במכבי..)

שלום. את צריכה לבחור כירורג מנתח ממכבי,ומשם להתקדם בתהליך. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים