ניתוח שרוול שאלה על קצר הירידה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/09/2017 | 14:49 | מאת: יעל

שלום! אני בת 25, 8 חודשים אחרי ניתוח שרוול. נותחתי במשקל 109 וכעת שוקלת 77. גובה- 165. רציתי לשאול האם הירידה תקינה? האם הגיוני שכמות האוכל גדלה עם הזמן? והאם זה קריטי להפריד בין שתיה לאכילה {משום שדווקא אחרי שתיה אני נעשית רעבה מאוד ומצליחה לאכול..} תודה רבה!

ירדת בסדר,אין נוסחה שתגיד כמה כל אחד ירד במשקל. חשוב ביותר להיות במעקב דייטני ולשנות את הרגלי האכילה,אחרת יש סיכוי לכשלון. בנוסף לשלב פעילות גופנית,תוכלי לרדת עוד..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים