ייאוש מוחלט

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/04/2010 | 22:47 | מאת: sara

שלום רבף, בשנתיים האחרונות עליתי בצורה לא טבעית במשקל ואני לא מצליחה להוריד את המשקל שלי בשום אופן .אני מיואשת לגמרי וזה משפיע עליי מאוד נפשית . ה BMI שלי 32 כך שאני לא זכאית לניתוח קיצור או שרוול קיבה.אני במצב נפשי ברוס לגמרי עד כדי חשיבה על התאבדות בגלל חוזר השליטה שלי . מצד שני אני לא מצליחה לשתף את הרוםא שלי מכיון שיש היכרות בינני ואני מנסה להראות בפני אנשים שהכל בסדר . הבנתי שאני צריכה אישור של מנהל המחוז כדי לעבור ניתוח כזה ואני לא יודעת מה לעשות .

שלום SARA! באמת מקרה מורכב. אכן את צודקת, אם אין לך עבר של ניתוח - אז ב-BMI כמו שלך הניתוח לא יאושר. מנסיון שלי ב-BMI שלך אפשר בהחלט לתקוף את הבעיה מבחינה תזונתית עם רצון אמיתי שלך. אשמח לעזור אם אוכל לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים