עברתי לפני 9 שנים LAP. GASTRING BANDING

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/04/2010 | 19:31 | מאת: סמיון

ד"ר איברהים מטר שלום! שמי סמיון ואני בן 63. עברתי לפני 9 שנים ניתוח GASTRING BANDING (טבעת) בשיטה לפרסקופית בבית החולים "וולפסון". שקלתי אז כ110 ק"ג ולאחר ניתוח הגעתי עד ל-83 ק"ג. במהלך 5 שנים אחרונות העלתי לעט מס. ק"ג והגעתי ל-87 ק"ג. בשנה וחצי האחרונות חלה עליה במשקלי וכיום אני שוקל 93 ק"ג- 6 ק"ג תוך שנה וחצי. אני עובד עצמאי, עובד בעבודה פיזית והמשקל החל להפריע לי. ברצוני לשאול להמצלתך מה עליי לעשות עם המשקל, והאם יש צורך בהתערבות כלשהי בנושא? האם ניתן לקבוע איתך פגישת יעוץ ואם כן - מה עליי להכין מראש לפגישה? (אני גר באילת, חבר קופת חולים מכבי, יש לי ביטוח משלים "מגן זהב"). אשמח לקבל את תשובתך. הטלפון שלי הוא 0502961454 סמיון. תזונה: בבוקר אוכל שיבולת שועל. במהלך היום לא אוכל מפני שארוחת הצהריים מקשה עליי לעבוד פיזית לכן אני נמנע מלאכול ארוחת צהריים. בערב אני אוכל דג מטוגן או סטייק + כוס פירה תפוח אדמה וירקות. אי אוהב לאכל גם מתוקים. תודה מראש, סמיון

09/04/2010 | 12:17 | מאת: ד"ר אברהים מטר

לא יהיה נכון וגם לא ניתן להתייחס במסגרת הפורום לבעיות כאלה מסובכות במיוחד ולא יודעים את כל הפרטים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים