ניתוח בריאטרי- שאלות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/06/2017 | 22:50 | מאת: יעל

שלום, בתי בת 19 סובלת מהשמנת יתר. ניסתה בעבר מגוון דיאטות ללא הצלחה. גובהה 171, משקלה 110. מעוניינת לעבור ניתוח שרוול. מבחינת הבדיקות הנדרשות היא מתאימה. להפתעתה, התבקשה ע"י דיאטנית לעמוד בשלושה חודשי דיאטה בטרם תקבל אישורה לניתוח. האם הדיאטנית יכולה להחליט שלא תעבור את הניתוח? (בהנחה שהניתוח פרטי) תודה רבה

שלום.. חלק חשוב בהכנה לפני ניתוח,הוא לעבור מספר פגישות עם דייטנית,במטרה להתמיע את העקרונות של המטרה של הניתוח,ולבצע שינויים בהרגלי האכילה... זה לא עניין של לאשר או לא... בכל בית חולים גם בפרטי,צריכה לעבור וועדה בריאטרית,וחלק ממנה זה דייטנית. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים