עברתי ניתוח טבעת לפני 9 ימים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/05/2017 | 19:50 | מאת: ריי

שלום, עברתי ניתוח טבעת ובנוסף גם תיקון בקע בסרעפת לפני 9 ימים (3.5.17) אצל דר' אבינוח באסותא רמת החייל. את תיקון הבקע בסרעפת, הוא עשה לי בהפתעה מאחר שקרא את תוצאות הגסטרוסקופיה שלי שהצביעו על בקע בסרעפת ורצה לחסוך לי ניתוח נוסף ונפרד ובישר לי על כך רק אחרי שהתאוששתי, מה שהיה נחמד מצידו. הכאבים מהניתוח שהיה כפול למעשה, הסתיימו בערך שלשום, אבל היום הופיע כאב חד בפורט של הטבעת במיוחד כאשר אני מתכופפת קדימה או מתיישבת וגם רעב קיצוני (עד כה לא היה רעב והשלתי בערך 9 קג' בלי מאמץ למרות שהטבעת עדיין לא סגורה ותסגר רק ב 24.5.17 בפעם הראשונה - עוד 12 יום). כמה שאלות - אשמח לשמוע מנסיונכם: 1. האם הכאב היום בפורט של הטבעת נורמלי לאחר שהכאבים נפסקו שלשום? 2. האם הטבעת אמורה להגביל אכילה עוד לפני שנסגרה בפעם הראשונה אפילו, או שאלו כאבי הניתוח, החולשה והשפעת חומר ההרדמה שגרמו לי לרדת כך במשקל אחרי 8-9 ימים בלבד? 3. איך מרגישה הגבלת האכילה לאחר שאבינוח סוגר את הטבעת בפעם הראשונה? האם באמת לא ניתן לאכול מעבר לכמות קטנה ולעוסה והאם באמת מקיאים אם לא אוכלים כך וממתינים?

אנחנו הפסקנו ניתוחי טבעת מזה יותר מ 13 שנים....ולא עושים יותר... לכן ממליץ לך לפנות לרופא שניתוח אותך.....לשאול אותו ולקבל תשובות... בברכה...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים