ניתוח שרוול לאחר ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/05/2017 | 08:25 | מאת: אנונימי

שלום רב אני אחרי 4 שנים של ניתוח טבעת..שלצערי לא הצלחתי בכלל לרדת אלא רק לעלות. אני כרגע 5 חודשים אחרי לידה ואני חוששת להריונות הבאים. רציתי לברר האם ניתן באותו ניתוח להוציא את הטבעת ולעשות שרוול? תודה ויום טוב

אפשר באותו ניתוח להוציא טבעת ולעשות שרוול או מעקף....הכל תלוי בממצאים והמצב של הטבעת והקיבה .במקרים בודדים מוציאים רק את הטבעת וזאת החלטה בניתוח,ולא עושים שרוול או מעקף,כדי לא להגביר את הסיבוכים - דליפה -דימום-פגיעה באיברים סמוכים. בכל מקרה,ממליץ על ביקור אצל מנתח שתבחרי והוא יסביר לך יותר פרטים. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים