ניתוח שרוול כמעט שלוש שנים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/03/2017 | 13:20 | מאת: חן

שלום רב אני כמעט שלוש שנים אחרי ניתוח שרוול הכל מצויין אין תלונות יש לי רק בעיה אחת אני כרגע מתאמנת למרתון השני שלי ובריצות הארוכות בסיום הריצה יש לי כאבי בטן נוראיים וצואה דמית, דם אדום זה חדש לי וכבר קרה לי פעמים שבת אחרי שבת בריצות ארוכות קצת מודאגת וכאבי הבטן נשארנדי הרבה זמן רוצה לציין שבמהלך הריצה אני לוקחת ג'לים בין שלושה לארבעה תלוי במרחק תודה

לא נראה שקשור לניתוח שעברת. ממליץ לך ללכת להיבדק אצל הרופא המטפל וכירורג פרוקטולוג.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים