הרגשה טובה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/03/2010 | 09:30 | מאת: שרון

דין חג שמח צדיק. לפני כמה ימים ערכתי בדיקות דם כלליות וכל התשובות היו טובות, ללא כולסטרול ללא שומנים בדם הכבד יותר טוב הכליות תקינות הכל היה תקין. הניתוח, הייעוץ, והעזרה שלך גם בימים קשים לפני ואחרי הציל אותי מכל מיני מחלות מגעילות וכל המשפחה שלי שמחים ומאושרים וחייבים לך. חג שמח לך ולכל משפחתך. -----נדבר אחרי החג-----

הי שרון! תשובה מאוחרת - הייתי בחופש כל השבוע בלי מחשב! אני מאושר ממך, עברת דרך ארוכה שרק תשתפר - תהיה בטוח בזה. אפשר לכתוב כאן מליון מילים - אבל בינתיים שיהיה לך ולכל משפחתך חג שמח מהלב. שלך תמיד דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים