שאלות לד"ר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/03/2010 | 18:44 | מאת: שואלת

1.האם יש מומחה/מרפאה שיכולים לשכלל את כל נתוני הרקע שלי הכוללים משקל ,ניסיונות בעבר,הצלחות/אי הצלחות בעבר לרדת וכן להבין את הכישלון בטווח הארוך של ניתוח הטבעת (עליה משמעותית) כלומר האם יש מכון/רופא המשכלל את כל ההיסטוריה ולפיה ממליץ על שיטת הניתוח האופטימלית???? (שרוול,מעקף,ניפוח טבעת?) תוך שהוא מסתמך על סטטיסטיות של הטווח הארוך לאותו "טיפוס אישיות" של המנותח??? 2.האם ניתוח השרוול הפיך? מהי נתוני ההצלחה בטווח הארוך? מה מוגדרת הצלחה? 3.האם ההורמון גרילין שבקיבה שהשפעתו על שובע נשאר לאורך זמן? אם כן עד כמה? תודה

17/03/2010 | 21:48 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אני רואה שאת בקיאה בכל הנושא ובסוגי הניתוחים השונים, הפורום מיועד להעברת הנושא באופן כללי, לשאלות מעמיקות וספיציפיות כמו שאת מציגה ..הפורום אינו מהווה כתובת לתשובות מהסוג הזה- ממליץ לך לפנות לכירורג המתמחה בתחום והוא יענה לך על כל השאלות- בהצלחה

18/03/2010 | 07:31 | מאת: שואלת

האם המנתח אותו אני שואלת לא יהיה מוטה מהניתוח עליו הוא מתמחה? האם הוא לא מושפע מהחדשנות האחרונה ובאמת יכול לנתח באופן אובייקטיבי את הצרוך? אני בוגרת טבעת בת 10 שנים וכל הידע שצברתי במהלך השנים היה כמה אני לא טיפוס לטבעת ואם רופא שלא היהמ וטה משיקולי אופנה (בזמנו) היה מאבחן את ההיסטוריה שלי יתכן והייה מציע ניתוח חלופי. שאלה נוספת האם ניתוח השרוול הפיך כמו הטבעת? מהי תקופת הצינון בן הוצאת הטבעת לניתוח שרוול? תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים